سفارت فرانسه کجاست؟ (آدرس، ساعات کار و اطلاعات مربوطه)

سفارت فرانسه کجاست؟ (آدرس، ساعات کار و اطلاعات مربوطه)

سفارت فرانسه در تهران خیابان نوفل‌لوشاتو واقع شده‌است. در مقاله پیش رو به بررسی اطلاعات این سفارت و نحوه گرفتن وقت از آن خواهیم پرداخت.


پنج‌شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۸  ۰ نظر   ۲۷۷ بازدید

سفارت فرانسه در تهران، سفارت رسمی دولت فرانسه در کشور ایران بوده و روابط دو جانبه ایران و فرانسه را پیگیری می‌کند. این سفارت در خیابان نوفل‌لوشاتو تهران قرار دارد. سفیران قبلی فرانسه در ایران به ترتيب برونو فوشه و فرانسوا سنمو بوده‌اند. هم اکنون فیلیپ تیه بو به عنوان سفیر فرانسه در ایران حضور دارد.



اطلاعات و آدرس سفارت فرانسه در تهران

آدرس: تهران، منطقه ۱۱، خیابان نوفل لوشاتو، پلاک ۶۴-۶۶

ساعات و روزهای کاری: به جز روزهای تعطیل رسمی، سفارت از یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۷:۳۰ تا ۲۰:۰۰ باز است.

تلفن: ۰۲۱ - ۶۴۰۹۴۰۰۰

نمابر: ۶۴۰۹۴۰۹۳/۹۲ (۰۰۹۸۲۱)

سایت: وب سایت رسمی سفارت فرانسه

درخواست ویزا برای فرانسه در ایران

تقاضاهای ویزا در ایران توسط بخش کنسولی سفارت فرانسه در تهران بررسی می‌گردند.

برای دریافت اطلاعات، آماده‌سازی پرونده و یا پیگیری تقاضای خود، به سایت France-visas که سایت رسمی تقاضای ویزا برای فرانسه بوده بروید. این سایت شامل تمامی اطلاعات لازم بوده که شما را در امر تقاضای ویزا راهنمایی می‌کند.

گرفتن وقت سفارت فرانسه

جمع‌آوری پرونده‌های تقاضای ویزای فرانسه از تاریخ ۱۸ جولای ۲۰۱۷ از طریق شرکت خصوصی VFS در خارج سفارت انجام می‌شود. طبق توضیحات موجود در سایت رسمی سفارت فرانسه، فقط شرکت VFS این صلاحیت را داشته تا از طریق فرآیندی مطمئن، به متقاضیان دریافت ویزا، وقت سفارت فرانسه بدهد. این شرکت با دریافت هزینه ثابت ۲۵ یورو، پرونده‌ متقاضیان ویزا را تحویل می‌گیرد. مبلغ ۶۰ یورو نیز در چارچوب هزینه قانونی برای صدور ویزا اخذ خواهد شد. همچنین سفارت بر این موضوع تاکید کرده که بررسی پرونده و صدور ویزای فرانسه، موضوعی بوده که صرفا در صلاحیت مقامات فرانسوی است؛ پس نه شرکت VFS و نه هیچ آژانس خصوصی دیگری کوچک‌ترین صلاحیتی در این زمینه‌ها ندارند.

برای دریافت وقت سفارت فرانسه می‌توانید از طریق لینک مقابل اقدام کنید: گرفتن وقت سفارت فرانسه

وقت سفارتخانه فرانسه


مراحل اصلی تقاضای ویزا و گرفتن وقت سفارت فرانسه

در این قسمت به شرح مراحل گرفتن وقت از سفارت این کشور می‌پردازیم. طبق اعلام سفارت فرانسه، برای دریافت ویزا باید مراحل زیر را طی کنید.

مرحله اول: France-Visas

  • ابتدا به سایت France-Visas که در بالا آورده شد، مراجعه کنید.
  • در این وب‌سایت بررسی کنید آیا به روادید نیاز دارید یا خیر.
  • سپس روی «ثبت درخواست روادید» کلیک کنید؛ از شما درخواست می‌شود که اگر حساب کاربری ندارید، حساب کاربری جدیدی بسازید. سپس باید به یک پرسشنامه پاسخ دهید.

پس از کامل کردن درخواست روادید خود به صورت آنلاین، مراحل زیر را در پیش دارید.

  • لیستی از مدارک مورد نیاز به همراه هزینه‌های روادید برای شما نمایش داده می‌شوند؛ شما باید این لیست را ذخیره و پرینت و ضمیمه پرونده خود کنید.
  • فرم درخواست روادید برای شما نمایش داده می‌شود؛ صحت اطلاعات را بررسی کرده و در صورت لزوم اصلاح کنید؛ سپس باید فرم را ذخیره، پرینت و ضمیمه پرونده خود کنید.
  • صفحه جدیدی حاوی لینک صفحه مراحل روند درخواست وقت، نمایش داده می‌شود.

مرحله دوم: درخواست وقت ویزا

  • برای گرفتن وقت سفارت جهت ارائه‌ انواع روادید (گردشگری، کاری و حرفه‌ای، خانوادگی یا خصوصی) باید به آدرس:appointmentfrance@vfshelpline.com، ایمیل ارسال کنید.
  • درخواست‌های وقت گروهی بیش از ۱۰ متقاضی باید به این ایمیل: franceiran@vfshelpline.com ارسال شود. این آدرس مربوط به آژانس‌های مسافرتی است.

ایمیل درخواست وقت باید حاوی اطلاعات زیر باشد:

  • نام کامل / تاریخ تولد / ملیت / جنسیت / شماره پاسپورت / تاریخ انقضای گذرنامه / تاریخ عزیمت سفر (سال/ماه/روز) / شماره تلفن همراه
  • تنها در صورتی که تمام اطلاعات درخواست‌شده در ایمیل ارائه شده باشد، وقت ملاقات داده خواهد شد. در صورت ارسال ایمیل ناقص، وقتی به شما داده نشده و سفارت به ایمیل پاسخی نخواهد داد.
  • درخواست روادید را نمی‌توان لغو کرد یا به تعویق انداخت. باید با ارسال ایمیل جدید، درخواست وقت دیگری کنید.
  • در انتهای این فرآیند، نامه‌ تائید دریافت خواهید کرد که باید آن را پرینت کرده و در هنگام ورود به مرکز پذیرش، آن را ارائه کنید.
  • همسران اتباع فرانسوی با قرار قبلی می‌توانند همچنان به سفارت مراجعه کنند؛ آنان می‌توانند برای ارسال تقاضای خود به این آدرس: visas.teheran@diplomatie.gouv.fr ایمیل بزنند.
  • اگر مایل به تحصیل در فرانسه هستید، باید با کامپوس فرانس تماس گرفته که شما را در مراحل تقاضای ویزا همراهی خواهد کرد.


مرحله سوم: در مرکز (VFS Global)

مدارک مورد نیاز برای مراجعه به مرکز VFS Global شامل موارد زیر است:

  • تائیدنامه وقت سفارت
  • فرم درخواست روادید که از وب‌سایت France-Visas پرینت شده‌است.
  • فهرست مدارک ارائه شده (از وب‌سایت France-Visas دریافت شود.)
  • پاسپورت
  • هزینه‌های روادید


مرحله چهارم: ادامه درخواست روادید

در وب‌سایت رسمی France-Visas در صفحه‌ «با چه کسی تماس بگیرید؟» لینکی با عنوان «پیگیری درخواست و دریافت گذرنامه» وجود دارد که به شما امکان پیگیری روند درخواست ویزا را خواهد داد.

در صورت همراه داشتن هر یک از وسایل زیر از ورود شما به بخش روادید ممانعت به عمل خواهد آمد:

  • سلاح گرم حتی در صورت داشتن مجوز
  • انواع شوکرها
  • وسائل تیز، برنده و سلاح سرد مانند (چاقو، ناخن گیر، موچین و ...)
  • دوربین عکاسی، دوربین فیلمبرداری، لپ‌تاپ یا هرگونه لوازم الکترونیکی
  • اسپری، گاز اشک‌آور و هر گونه افشانه
  • فندک

سفارت خانه فرانسه

هزینه ویزای فرانسه

  • ویزای کوتاه‌مدت: ۶۰ یورو
  • ویزای بلندمدت اقامت: ۹۹ یورو
  • ویزای بلندمدت دانشجویی (در چارچوب برنامه Campus France کامپوس فرانس): ۵۰ یورو

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی فرانسه

برای دریافت ویزای توریستی فرانسه، لازم است مدارک زیر را آماده داشته باشید. مدارک باید به ترتیبی که شرح داده شده در پرونده گذاشته شود؛ همچنین تمام مدارک نیاز به ترجمه دارند. در غیر این صورت ممکن است پرونده رد شود. همچنین اصل تمام مدارک باید همراه با کپی آن‌ها ارائه شود؛ سفارت پس از بررسی، اصل مدارک را (به جز آنهایی که مستقیم خطاب به سفارت است) باز خواهد گرداند.

برای مشاهده مترجمین مورد تایید سفارت فرانسه می‌توانید به این لینک مراجعه کنید.

از تاریخ ۱۸ ژوئیه ۲۰۱۷ (۲۷ تیر ۹۶)، جمع‌آوری پرونده‌های تقاضای ویزای فرانسه توسط شرکت خصوصی VFS در خارج از سفارت - واقع در مرکز تجاری پالادیوم - انجام می‌شود. این پیشخوان ویزا، مورد تائید سفارت فرانسه بوده و توسط شخص سفیر افتتاح شده‌است.

۱. فرم درخواست روادید کوتاه‌مدت که از لینک زیر قابل دریافت است. این فرم باید به زبان فرانسوی تکمیل شده و امضا و تاریخ خورده باشد.

۲. دو عکس رنگی جدید از چهره در زمینه روشن، (۳٫۵ در ۴٫۵ سانتی‌متر) که چهره ۷۰ تا ۸۰ درصد آن باشد.

۳. پاسپورت

  • اعتبار پاسپورت باید حداقل سه ماه پس از پایان اعتبار ویزای درخواستی بوده و پاسپورت حداقل دو صفحه مهر نخورده داشته باشد. گذرنامه باید همراه با کپی صفحه شناسایی صاحب گذرنامه ارائه شود.
  • کپی تمام ویزاهای شینگنی که تاکنون داشته‌اید (روی گذرنامه فعلی و گذرنامه‌های قبلی) و کپی همه مهرهای ورود و خروج.

۴. سند هویتی شخصی شامل شناسنامه (+کپی از تمام صفحات)

۵. اسناد مثبته وضع اجتماعی کاری و تمکن مالی

برای حقوق‌بگیران:

      • ترجمه‌ نامه کارفرما به فرانسه یا انگلیسی.
      • گواهی کار که از تاریخ صدور آن کمتر از یک ماه گذشته باشد و در آن، سمت و تاریخ استخدام و حقوق ماهانه و تاریخ مرخصی آمده و اعلام دارد که دارنده گواهی در پایان سفر مجددا به سر کار خود برمی‌گردد.
      • سه فیش آخر حقوق
      • سه پرینت آخر بانکی (حساب جاری + در صورت نیاز حساب پس‌انداز)

برای تجار و بنگاه داران:

      • آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت در ثبت شرکت‌ها.
      • کارت بازرگانی یا پروانه کسب.
      • سه پرینت آخر بانکی (حساب شخصی + حساب کاری)

بیشتر بدانید: راهنمای جامع تحصیل پزشکی در فرانسه


برای مشاغل آزاد:

      • کارت نظام مربوطه یا کارت حرفه‌ای سال جاری.
      • سه پرینت آخر بانکی (حساب شخصی و حساب کاری)

برای بازنشستگان و کسانی که فعالت حرفه‌ای ندارند:

      • اسناد مثبته دریافت مستمری (برای بازنشستگان)
      • سه پرینت آخر بانکی
      • در صورت نیاز، اسناد تمکن مالی و وضع کاری شخصی که هزینه‌های سفر را تامین می‌کند + سند هویتی فرد.

برای بچه‌ها و دانشجویان:

      • گواهی تقبل هزینه توسط یکی از والدین
      • اسناد تمکن مالی و وضع کاری شخصی که هزینه‌های سفر را تامین می‌کند + سند هویتی فرد.
      • ترجمه اجازه والدین به فرانسه یا انگلیسی
      • اجازه خروج رسمی پدر با مادر؛ وقتی فرزند بدون پدر خود سفر کند.
      • گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبت‌نام برای سال آینده.

۶. گواهی برخورداری از محل سکونت در فرانسه

      • دعوت‌نامه تنظیم‌شده در شهرداری (اصل) + کپی
      • یا تائیدیه رزرو هتل؛ ارائه آدرس فرانسه الزامی است. (در صورت نداشتن رزرو هتل، مسافر باید مدارک توان مالی تامین هزینه را به اندازه ۱۲۰ یورو در روز برای هر نفر ارائه دهد.)
      • در صورت لزوم سند مالکیت، اجاره‌نامه یا هر سند دیگری که وجود ملک یا اجاره ملک در فرانسه را ثابت کند. (گواهی پرداخت عارض سکونت یا مالکیت)

۷. بیمه‌نامه بین‌المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدا؛ ( باید بر پوشش هزینه‌های احتمالی بازگشت به کشور مبدا به دلیل پزشکی، درمان پزشکی اورژانسی یا هزینه‌های بستری اورژانسی در سرتاسر فضای شینگن تا سقف تضمین‌شده حداقل ۳۰ هزار یورو برای تمام مدت اقامت گواهی کند.) دارنده ویزای کثیرالمسافره موظف به ارائه بیمه‌نامه معتبر برای مدت اولین سفر بوده و تهیه بیمه‌نامه برای سفرهای بعدی بر عهده خود فرد است.

۸. سند مثبته سفر؛ رزرو بلیط هواپیمای رفت و برگشت

وقت سفارتخانه فرانسه

حداقل شرایط لازم برای تشکیل پرونده درخواست ویزای فرانسه

      • داشتن گذرنامه عادی، خدمت یا سیاسی
      • در زمان تقاضای روادید، تاریخ اعتبار گذرنامه باید سه ماه پس از تاریخ برگشت باشد. چنانچه گذرنامه شما اعتبار کافی نداشته باشد، باید گذرنامه خود را تمدید کنید.
      • برای چسباندن لیبل ویزا و مهرهای ورود و خروج به خاک فرانسه، گذرنامه شما باید حداقل ۲ صفحه کاملا خالی از هرگونه مُهر داشته باشد.
      • روی گذرنامه‌ای که بیش از ۱۰ سال از تاریخ صدور آن گذشته، ویزا قابل الصاق نیست؛ حتی اگر گذرنامه فوق در زمان درخواست روادید معتبر باشد.
      • حضور شخص متقاضی در زمان تشکیل پرونده الزامی است؛ به استثناء کودکان زیر ۱۲ سال.
      • مقصد اصلی شما باید کشور فرانسه باشد؛ یعنی کشور شنگنی که قرار است مدت بیشتری از سفر خود را در آنجا بگذرانید باید کشور فرانسه باشد.
      • داشتن فرم درخواست روادید کاملا پر شده و امضاء شده الزامی است.
      • فرم درخواست روادید را می‌توانید از روی سایت اینترنتی سفارت فرانسه دانلود کنید.
      • دو نوع فرم درخواست ویزا موجود است:
        • فرم درخواست روادید کوتاه‌مدت (سفر یا مجموعه سفرهای کمتر از ۹۰روز، در طی دوره شش ماهه در ناحیه شنگن)
        • فرم درخواست روادید اقامت (اقامت بیش از ۳ ماه و منحصرا در کشور فرانسه)
      • فرم روادید رایگان است.

توصیه‌ های امنیتی سفارت فرانسه

  • هر گونه عمل متقلبانه و غیرقانونیِ شخص متقاضی چه با واسطه چه بی‌ واسطه، مشمول محرومیت‌های تنبیهی و باعث منع ورود فرد خاطی به کل منطقه شنگن می‌شود. بنابراین توصیه اکید شده که سفارت فرانسه را در جریان هر گونه درخواست سوء استفاده گرایانه افراد متقلب قرار دهید.
  • هر گونه درخواست روادید باید مستقیم به بخش روادید سفارت فرانسه در ایران ارائه شود.
  • مراجعه به واسطه‌ها و افرادی که از سوی بخش ویزا به رسمیت شناخته نشده‌اند، اکیدا ممنوع است. مبالغ مطالبه شده توسط واسطه‌ها، منحصرا به رابطه قراردادی بین متقاضی ویزا و واسطه‌ها مربوط شده و به هیچ وجه مسئولیتی متوجه سفارت فرانسه نخواهد بود.
  • بررسی پرونده و صدور ویزا صرفاً در صلاحیت مقامات فرانسوی است. لذا نه شرکت VFS و نه هیچ آژانس خصوصی دیگری کوچک‌ترین صلاحیتی در زمینه‌های فوق ندارند.

وقت مصاحبه از سفارت فرانسه

مسافرین قبل از مراجعه به سفارت می‌بایست از طریق سایت سفارت فرانسه وقت خود را رزرو کنند. تعیین سیستم نوبت‌دهی سفارت فرانسه، اکنون به صورت آنلاین صورت می‌گیرد؛ به این صورت که متقاضیان با ثبت‌نام در سایت سفارت می‌توانند با مراجعه به تقویم مربوط به وقت‌های توریستی، تاریخ مورد نظر خود جهت مراجعه به سفارت فرانسه مشخص کنند.
به‌طور معمول وقت‌های موجود در سایت سفارت برای یک تا سه هفته آینده باز می‌شوند. اما به علت درخواست‌های بالا و حجم بالای متقاضیان معمولا تمام وقت‌های سفارت پر می‌باشد؛ بنابراین شما باید منتظر باز شدن وقت جدید مانده و چون سفارت وقت‌های جدید را هر زمانی روی سایت قرار می‌دهد، ممکن است روند گرفتن وقت برای شما به طول بیانجامد.
اگر درخواست دریافت وقت فوری سفارت فرانسه را دارید با سایت http://www.franceembassytime.com در ارتباط باشید؛ یا با شماره تلفن‌های زیر تماس بگیرید: ۸۶۰۴۳۲۱۹- ۸۶۰۴۴۳۹۵ و ۰۹۰۳۱۹۹۱۷۱۲


روزهای تعطیل سفارت در بخش کنسولی فرانسه

روزهای تعطيل سفارت فرانسه

  • دوشنبه ۲۵ دسامبر (۴ دی): تولد حضرت مسیح
  • دوشنبه اول ژانویه (۱۱ دی): آغاز سال میلادی
  • سه‌شنبه ۲۰ مارس (۲۹ اسفند): روز ملی شدن صنعت نفت
  • چهارشنبه ۲۱ مارس (۱ فروردین): عید نوروز
  • پنجشنبه ۲۲ مارس (۲ فروردین): عید نوروز
  • یکشنبه اول آوریل (۱۲ فروردین): روز جمهوری اسلامی
  • دوشنبه ۲ آوریل (۱۳ فروردین): سیزده بدر
  • سه‌شنبه اول مه (۱۱ اردیبهشت): روز کارگر
  • یکشنبه ۲۰ مه (۳۰ اردیبهشت): پنتکوست
  • دوشنبه ۴ ژوئن (۱۴ خرداد): وفات امام خمینی
  • سه‌شنبه ۵ ژوئن (۱۵ خرداد): قیام ۱۵ خرداد
  • یکشنبه ۱۱ نوامبر (۲۰ آبان): آتش‌بس جنگ جهانی اول


تعطیلات متغیر منطبق بر تقویم قمری

  • عید غدیر
  • تاسوعا
  • عاشورا
  • وفات امام رضا
  • تولد حضرت محمد (ص)

سفارتخانه فرانسه


معرفی بخش های مختلف سفارت

بخش کنسولی

رئيس شعبه كنسولى: آقای فردریک لوکور

مأموريت‌ها

  • شعبه كنسولى در ارتباط با وزارت كشور بوده و رواديد ورود به فرانسه يا فضاى شنگن را صادر مى‌كند.
  • شعبه كنسولى نمايندگى دولت را در برابر جامعه فرانسويان ايران داشته و وظيفه سرشمارى از آنان و ثبت احوال‌ را دارد؛ همچنین گذرنامه و اوراق هويت صادر كرده و برخى اسناد دفترخانه‌ و وكالت‌نامه براى رأى‌دهى را تنظيم و انتخابات را برگزار مى‌كند.
  • شعبه كنسولى مى‌تواند نمايندگى اتباع فرانسوى را در برابر مراجع قضايى بر عهده گرفته يا در صورت بازداشت آنان، براى ديدن‌شان به زندان برود.

بخش سیاسی

آقای فرانسوا سنمو: سفیر

آقای سباستین بیدو: رایزن اول

آقای ونسان براکنه: رایزن دوم، مطبوعات

آقای برونو پریرا داسیلوا: رایزن دوم

خانم ساندی فاویه: رایزن دوم

مأموريت‌ها: اصطلاح شانسلرى سياسى به گروهى از ديپلمات‌ها اشاره دارد كه در پيگيرى تحولات سياسى داخلى و خارجى ايران و روابط فرانسه و ايران به سفير كمک مى‌كنند.

نشانى: تهران، خيابان نوفل ‌لو‌شاتو، پلاك ٦٤، منطقه پستى ١١٣٤٨


بیشتر بدانید: هزینه ویزا شینگن در سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ چقدر است؟


بخش همکاری‌ های فرهنگی

رايزن همكارى و اقدام فرهنگى: آقای جمال اوبشو
مأموريت‌ها: بخش همكارى و اقدام فرهنگى (SCAC) روابط علمى، فنى و فرهنگى ميان فرانسه و ايران را پيگيرى كرده و ‌در پويايى اين روابط مى‌كوشد. به اين منظور، تلاش اين بخش متوجه شناساندن فرهنگ فرانسه در ايران، كمك به آموزش زبان فرانسوى، ترغيب تحصيل دانشجويان ايرانى در فرانسه و توسعه همكارى علمى و فنى ميان دو كشور است.

پست الكترونيكی: scac.teheran-amba@diplomatie.gouv.fr

بخش اقتصادی

رایزن اقتصادی: آقای سباستین آندریو

مأموريت‌ها

  • عهده‌دار نمایندگی منافع اقتصادی فرانسه در نزد ادارات، نهادها و سازمان‌های محلی است.
  • با مقامات ایرانی در باره مسائل دوجانبه و چندجانبه در زمینه بازرگانی یا مالی گفتگو می‌کند.
  • آماده‌سازی و هماهنگ‌سازی دیدارهای رسمی اقتصادی و کمک به رونق روابط اقتصادی دوجانبه با همکاری رایزنان بازرگانی خارجی فرانسه و اتاق بازرگانی ایران و فرانسه

بخش اقتصادی در محل سفارت فرانسه در تهران مستقر بوده و نشانی پست الکترونیکی آن teheran@dgtresor.gouv.fr است.


سفارت فرانسه کجاست؟ (آدرس ساعات کار و اطلاعات مربوطه)


دیدگاه خود را بیان کنید