مربای قارچ، مربای پوست هندوانه، مربای چغندر و مربای پوست پرتقال از جمله مرباهای بینظیر و متفاوتی هستند که طعم خاصی داشته و علاوه بر آن طرفداران زیادی دارند. اگر شما نیز از جمله افرادی هستید که تمایل دارید انواع طعمهای خاص را تجربه کنید، مربای خوشمزه قارچ گزینه مناسبی برای شماست. تهیه این مربا شاید از نظر خیلی از افراد عجیب به نظر برسد، ولی میتوان گفت این مربا جز پرخاصیتترین و خاصترین نوع مرباست که امتحان کردن آن خالی از لطف نیست. در این مطلب با طرز تهیه مربای متفاوت قارچ با ما همراه باشید.
مواد لازم | |
قارچ | 500 گرم |
شکر | 750 گرم |
زعفران دم کرده | 2 قاشق غذاخوری سرپر |
پودر هل سبز | 1 قاشق مرباخوری |
آبلیمو | 1 قاشق چایخوری |
نوش جان...
۱. برای داشتن مربای خوشرنگ و شفاف، از قارچهای سفت و تازه استفاده کنید.
۲. به جای پودر هل سبز، میتوانید از 5 دانه هل سبز استفاده کنید.
۳. در صورت تمایل، میتوانید هنگام اضافه کردن زعفران و هل، دو تا سه قاشق گلاب نیز اضافه کنید.
پسندیدن طعم و مزه این مربا کاملا سلیقهای است؛ اما طبق تجربه و نظرات مطرح شده، این مربا دارای طعمی خوشمزه و خاص است. طبق نظر این افراد، برای تهیه این نوع مربا بهتر است به جای استفاده از قارچ سیاه، از قارچ صدفی یا قارچ دکمهای استفاده کنید، تا طعم مربای شما لذیذتر شود و حتی ظاهر بهتری داشته باشد.
لطفا نظرات و تجربیات ارزشمند خود را با ما در میان بگذارید.
لاک پشت پروژکتوری موزیکالی
گاز فریون ایسکون و هانیول
عایق کردن و ضد آب سازی تمامی سطوح با روش نانو
حسابداری، حسابرسی( حسابدار رسمی قوه قضاییه) اظهارنامه مالیاتی
فن EBM POPSET
خط 00 87 226 0912
دستگاه پر کن کیسه والودار
دستگاه جوش آرگون تخصصی (TIG)
اسیلوسکوپ دستی , اسیلوسکوپ دستی 20 مگاهرتز, اسیلوسکوپ دستی 2 کاناله
دیابت و اب یونیزه قلیایی
دریچه سه و چهار طرف آب بند
تیرچه اشپنیت ( پیش تنیده )ایران