
قرارداد بودیمیر برای ۶ ماه حضور در پرسپولیس در لیگ هجدهم، ۱۵۰ هزار یورو بوده است
قرارداد بودیمیر برای ۶ ماه حضور در پرسپولیس در لیگ هجدهم، ۱۵۰ هزار یورو بوده است ( یعنی رقمی بیش از ۲ میلیارد تومان) و طبق قرارداد این بازیکن برای لیگ نوزدهم ۳۰۰ هزار یورو خواهد گرفت.
خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :پرسپولیس در حالی که برای پرداخت پول کادرفنیاش با دردسرهای زیادی روبرو است برای پرداخت مطالبات بازیکنان خارجیاش هم با معضل بزرگی روبرو است که یکی از آنها ماریو بودیمیر است.
مهاجمی که در نیمفصل حضور خود یک گل در برابر پاختاکور ازبکستان در بازی رفت لیگ قهرمانان آسیا و یک گل هم در دیدار پارس جنوبی جم در لیگ برتر به ثمر رساند و تقریبا جز این دو گل و البته گرفتن پنالتی در دیدار با ماشین سازی ، کار خاص دیگری برایپرسپولیس انجام نداد.
اما از سوی دیگر این مهاجم دردسرساز ، اگر وساطت برانکو نبود ، تا الان از پرسپولیس بابت تاخیر نه چندان زیاد برای پرداخت مطالباتش به فیفا هم شکایت کرده بود.
حالا در خبرهای جدید و خبرساز ، گفته میشود قرارداد بودیمیر برای ۶ ماه حضور در پرسپولیس در لیگ هجدهم، ۱۵۰ هزار یورو بوده است ( یعنی رقمی بیش از ۲ میلیارد تومان) و طبق قرارداد این بازیکن برای لیگ نوزدهم ۳۰۰ هزار یورو خواهد گرفت.
این در شرایطی است که او تا پایان لیگ نوزدهم قرارداد دارد و در صورت فسخ یک طرفه با او نیز باشگاه باید خسارتی را به او پرداخت کند تا دردسر این مهاجم ۲ گله پرسپولیس نیز مسئولان باشگاه را نگران کند.
این قرارداد را باید جدیدترین شاهکار اینچنینی ( در کنار قرارداد با بندهای عجیب و غریب برای فسخ ) در فوتبال ایران دانست که بازیکنی تا به این حد کم فروغ خرج میلیاردی روی دست باشگاهی بزرگ در اندازه های پرسپولیس می گذارد ! فوتبالی
فروش قیر با LC
ویلا 210 متری، چمستان
دستگاه چاپ سه بعدی لیوان قاب موبایل تیشرت دستگاه چاپ8کا
اسکنر اچ پی جی 3110
گروه تولیدی صنعتی a.s تولید کننده لوله و اتصالات پلی اتیلن09394656122
شرکت آفاق اندیش
شرکت تبلیغاتی فارینو وارد کننده فلش مموری های تبلیغاتی
نمایندگی بهمن دیزل جهرم: فروش نقد و اقساط انواع خودرو
گروه تجاری معماری کیان فروش ورق کامپوزیت،ترمووود،لمینت
فروش گوشی تلفن بی سیم یونیدن Uniden
آموزشگاه عکاسی جهانگیر
بست کمربندی