حلوای سیاه مخصو ص اردبیل


  • eslami
  • ۰۹۳۷۲۱۷۵۷۶۹
  • pces152@yahoo.com

حلوای سیاه(قره حلوا) سوغات مخصوص استان اردبیل
حلوای سیاه سوغاتی مخصوص اردبیل که بصورت سنتی و در دیگهایی به نام تیان پخت میگردد و بعنوان غذای مقوی مورد استفاده میباشد
حلوای سیاه با داشتن خاصیت درمانی و انرژی زایی و همچنین ترکیب غنی از گروههای مختلف غذایی به عنوان تنها سوغاتی اردبیل با پخت سنتی است که با گذشت یک قرن از سابقه آن همچنان اصول اولیه پخت و ترکیب خود را حفظ کرده و غنای بی نظیر خود را حفظ نموده است
اردبیل در سطح کشور تنها استانی میباشد که حلوای سیاه آن چه به لحاظ پیدایش و چه به لحاظ پخت منحصر به فرد بوده و در هیچ جای کشور پخت آن مرسوم نبوده و به عنوان غذای سنتی اردبیل آوازه جهانی دارد که با فرمول خاصی و توسط افراد معدودی در اردبیل تهیه میگردد
حلوای سیاه در استان اردبیل شناخته شده بوده و کمتر کسی را میتوان معرفی کرد که علاقه ای به حلوای سیاه اردبیل نداشته باشد ولی متاسفانه بدلیل عدم وجود ساختارهای لازم در استان معرفی حلوای سیاه و گسترش ان به سایر استانها تا بحال مقدور نگردیده و فقط گردشگرانی که بصورت اتفاقی این حلوای کمیاب را در مغازه های حلوا فروشی اردبیل می خورند ، عاشق این غذای سنتی خوشمزه میشوند
از ترکیبات مهم به کار رفته در حلوای سیاه به موارد زیر اشاره نمود
جوانه گندم و شیره عسل و کره حیوانی ، آرد سبوس دار ادویه، وپودر نارگیل
حلوای سیاه بدلیل ترکیبات خاص بکار رفته در آن بسیار مقوی و مغذی میباشد و برای تقویت کلی بدن بسیار مناسب میباشد و در قدیم الایام که در برخی نقاط استان اردبیل بدلیل عدم وجود امکانات شهری زمستانهای طولانی و سردی را تجربه می نمود ، شهروندان از حلوای سیاه بعنوان آذوقه زمستانی ( در مواقع کمبود غلات و ..... ) بعنوان غذا استفاده مینمودند تا زمستان را سپری کنند
حلوای سیاه علاوه بر خاصیت انرژی زائی دارای طبع گرمی میباشد و برای افراد دارای طبعت سرد و بیماریهای مرتبط با آن از جمله ضعف دستگاه گوارش و بسیار مفید میباشد
حلوای سیاه سرشار ازکالری ، پروتئین ، کربوهیدرات، چربی و به مقدار کافی ویتامینهای C-B-E و املاح کلسیم، فسفر ، منیزیم و اسیدهای آمینه است
حلوای سیاه تهیه شده تا 5 ماه تازگی و طعم خود را از دست نمی دهد و قابل نگهداری تا ماه5 در یخچال میباشد
حلوای سیاه خیلی خوشمزه بوده و بصورت دسر میل می شود البته قبل از مصرف حتما باید با بخار آب (سماور یا کتری )و به آرامی گرم شود و بعد میل شود.می توان به آن پودر نارگیل یا دارچین هم اضافه کرد.





تبلیغات آموکس
پذیرش MBA از آمریکا بدون نیاز به جی مت (GMAT)

پذیرش MBA از آمریکا بدون نیاز به جی مت (GMAT)


تهران 8783
سقف ویلا، سقف آلاچیق، سردر ساختمان، سقف شیروانی، تایل سنگریزه ای

سقف ویلا، سقف آلاچیق، سردر ساختمان، سقف شیروانی، تایل سنگریزه ای


البرز 7084
گروه صنعتی ورزشی مبارز ، تولید لوازم بدنسازی مبارز

گروه صنعتی ورزشی مبارز ، تولید لوازم بدنسازی مبارز


تهران 5788
تاپ رول تامین کننده انواع برندهای بلبرینگ و رولبرینگ درایران

تاپ رول تامین کننده انواع برندهای بلبرینگ و رولبرینگ درایران


تهران 10381
ترازو,باسکول,صندوق فروشگاهی,کالباسبر

ترازو,باسکول,صندوق فروشگاهی,کالباسبر


تهران 4026
آموزش زبان های خارجی در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

آموزش زبان های خارجی در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان


اصفهان 2369
وارد کننده هایپرترم Hypertherm

وارد کننده هایپرترم Hypertherm


تهران 4164
قطعه شور استیل ، قطعه شویی استیل ، دستگاه قطعه شویی

قطعه شور استیل ، قطعه شویی استیل ، دستگاه قطعه شویی


آذربایجان شرقی 2391
تور هندوستان

تور هندوستان


تهران 2835
سولار پاور آنالیزر,تسترفتوولتائیک ,مدل,PROVA200ساخت کمپانی PROVA تایوان

سولار پاور آنالیزر,تسترفتوولتائیک ,مدل,PROVA200ساخت کمپانی PROVA تایوا


تهران 4973
وینچ الکتریکی سری فولکروم Fulcrum winch

وینچ الکتریکی سری فولکروم Fulcrum winch


تهران 3330
دستگاه تزریق فوم پی یو pu

دستگاه تزریق فوم پی یو pu


تهران 4337