هنرکده رویال ساخت شیشه های تزیینی و دکوراتیو تیفانی یا Stained Glass ( شیشه های منقوش ) را با مجوز از سازمان صنایع دستی و میراث فرهنگی در طرحهای متنوع و با استفاده از بیش از 150 نوع شیشه رنگی و شیشه طرح دار بر اساس ابعاد و اندازه های کار شما بر عهده دارد.
موارد استفاده این شیشه های تزئینی تیفانی در درب ورودی منزل ، درب ورودی ساختمان ، درب لابی ، درب کابینت آشپزخانه ، پارتیشن شیشه ای ، گنبد شیشه ای ،سقف کاذب شیشه ای ، نورگیر شیشه ای و... می باشد.
این هنر Stained Glass ( استیند گلس ) نام دارد که در ایران سازمان صنایع دستی آن را معرق شیشه نام گذاری کرده است. منشاء این هنر در تاریخ گمشده ولی با توجه به بقایای یافت شده در کلیساهای آلمان و فرانسه (با موضوع تصویر حضرت مسیح و کتاب مقدس) و طراحی های دکوراتیو در انگلیس قدمت آن به قرن دهم میلادی تخمین زده شده است.
وجه تمایز هنر کده رویال برای دست یافتن به بالاترین کیفیت در این است که برای نخستین باردر ایران ازفلزهای کانادایی که مقاومت و خلوص بالایی دارند و به مرور زمان اکسید نمی شوند ، استفاده می کند که این فلزها می تواند با توجه به نیاز کارفرما به صورت مشکی یا طلایی باشد.
نشانی:
فلکه دوم تهرانپارس، انتهای خیابان جشنواره، خیابان سیری
خیابان گرمابدری (احسان)، بیست متری ملکی، پلاک 58
آب بندی استخر کاشی سرامیک سونا جکوزی پشت بام آشپرخانه
ثبت شرکت
پروژکتور LED
مدرسه فوتبال پیشگامان تا 100 درصد تخفیف(استعدادیابی)
سنگ گلاسیر
کانتر داخلی و خارجی آژانس هواپیمایی
خرید یخچال ویترینی فروشگاهی Electrolux
فروش انواع پروفیل های UPVC
آموزش سانترال پاناسونیک | نصب سانترال | دوره های خصوصی
استخدام منشی و مدیر فروش
طراحی و ساخت مالتی مدیا و سی دی مالتی مدیا
ژنراتور لوری سومر(LEORY SOMER) با قیمت مناسب خدمات پس از فروش