هنرکده رویال ساخت شیشه های تزیینی و دکوراتیو تیفانی یا Stained Glass ( شیشه های منقوش ) را با مجوز از سازمان صنایع دستی و میراث فرهنگی در طرحهای متنوع و با استفاده از بیش از 150 نوع شیشه رنگی و شیشه طرح دار بر اساس ابعاد و اندازه های کار شما بر عهده دارد.
موارد استفاده این شیشه های تزئینی تیفانی در درب ورودی منزل ، درب ورودی ساختمان ، درب لابی ، درب کابینت آشپزخانه ، پارتیشن شیشه ای ، گنبد شیشه ای ،سقف کاذب شیشه ای ، نورگیر شیشه ای و... می باشد.
این هنر Stained Glass ( استیند گلس ) نام دارد که در ایران سازمان صنایع دستی آن را معرق شیشه نام گذاری کرده است. منشاء این هنر در تاریخ گمشده ولی با توجه به بقایای یافت شده در کلیساهای آلمان و فرانسه (با موضوع تصویر حضرت مسیح و کتاب مقدس) و طراحی های دکوراتیو در انگلیس قدمت آن به قرن دهم میلادی تخمین زده شده است.
وجه تمایز هنر کده رویال برای دست یافتن به بالاترین کیفیت در این است که برای نخستین باردر ایران ازفلزهای کانادایی که مقاومت و خلوص بالایی دارند و به مرور زمان اکسید نمی شوند ، استفاده می کند که این فلزها می تواند با توجه به نیاز کارفرما به صورت مشکی یا طلایی باشد.
نشانی:
فلکه دوم تهرانپارس، انتهای خیابان جشنواره، خیابان سیری
خیابان گرمابدری (احسان)، بیست متری ملکی، پلاک 58
ضایعات بهترین خریدار آهن آلات مس برنج ساختمانی
اصل بخرید: رویال ژلی جادوی جوانی و شادابی ساخت آمریکا
پذیرش نمایندگی فعال از سراسر ایران
فروش اوره صادراتی-هولدینگ پیام افشار
چاپ-طراحی-طراحی سایت-مالتی مدیا-عکاسی صنعتی
بتونیر 350 لیتری-بتونیر 750 لیتری
خدمات اداری در عراق
عیب یابی و تعمیرات تخصصی کلیه تجهیزات شبکه
فروش انواع اندیکاتور مناسب برای سیستم های توزین
فروشگاه اینترنتی عصر دیجیتال
پروژه سی شارپ
ادز پارس بزرگترین سامانه هوشمند ارسال پیام انبوه به شبکه های اجتماعی (