هنرکده رویال ساخت شیشه های تزیینی و دکوراتیو تیفانی یا Stained Glass ( شیشه های منقوش ) را با مجوز از سازمان صنایع دستی و میراث فرهنگی در طرحهای متنوع و با استفاده از بیش از 150 نوع شیشه رنگی و شیشه طرح دار بر اساس ابعاد و اندازه های کار شما بر عهده دارد.
موارد استفاده این شیشه های تزئینی تیفانی در درب ورودی منزل ، درب ورودی ساختمان ، درب لابی ، درب کابینت آشپزخانه ، پارتیشن شیشه ای ، گنبد شیشه ای ،سقف کاذب شیشه ای ، نورگیر شیشه ای و... می باشد.
این هنر Stained Glass ( استیند گلس ) نام دارد که در ایران سازمان صنایع دستی آن را معرق شیشه نام گذاری کرده است. منشاء این هنر در تاریخ گمشده ولی با توجه به بقایای یافت شده در کلیساهای آلمان و فرانسه (با موضوع تصویر حضرت مسیح و کتاب مقدس) و طراحی های دکوراتیو در انگلیس قدمت آن به قرن دهم میلادی تخمین زده شده است.
وجه تمایز هنر کده رویال برای دست یافتن به بالاترین کیفیت در این است که برای نخستین باردر ایران ازفلزهای کانادایی که مقاومت و خلوص بالایی دارند و به مرور زمان اکسید نمی شوند ، استفاده می کند که این فلزها می تواند با توجه به نیاز کارفرما به صورت مشکی یا طلایی باشد.
نشانی:
فلکه دوم تهرانپارس، انتهای خیابان جشنواره، خیابان سیری
خیابان گرمابدری (احسان)، بیست متری ملکی، پلاک 58
damavand tour
کیف سلامت بیمارستانی فقط 195.000 ریال
طراحی و نظارت و اجرای نمای ساختمان
تور کویر مرنجاب(اقامت در خانه صفا)
دیزل ژنراتور
ماهی یاب پیشرفته
فروش گیتوی MX60 – 16 FXS فناوری نیوراک (Newrocktech)
gps dasti monterra
فروش آنتن های وایرلس WIMAX-NEAR
فروش تلفن های شبکه IP Phone مارک اسنام Snom
نمایندگی ایسوزو
خریدوفروش لباسهای یکبارمصرف بیمارستان تاپ گان