🚀

⏳ قبل از رفتن!

یک پیشنهاد ویژه فقط برای شما:

🎁 مشاوره رایگان سئو

تست ضخامت سنجی و هیدرواستاتیک دیگ بخار و بویلر


  • بازدید : ۷۷۵۰

سایت تبلیغاتی

قیمت : رقابتی


تست ضخامت سنجی و هیدرواستاتیک دیگ بخار و بویلر(سیستمهای تحت فشار)

شرکت سازه نیرو با اخذ پروانه صلاحیت مشاوره حفاظت فنی و خدمات ایمنی در رشته ایمنی دیگهای بخار و ظروف تحت فشار از مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت ایمنی و بهداشت کارآماده صدور تاییدیه وزارت کار و توانایی ارایه خدمات مرتبط با تکیه بر پرسنل مجرب و دارای تجهیزات تخصصی لازم با آخرین استانداردهای ملی و بین المللی به شرح زیر را دارد.
ـ تست هیدرواستاتیک دیگ بخار
ـ تست ضخامت سنجی دیگ بخار
ـ آماده سازی دیگ های بخار و بویلر جهت تست
ـ تست هیدرو استاتیک و ضخامت سنجی انواع مخازن تحت فشار و دیگ های بخار و ظروف تحت فشار

به علت خطرات احتمالی انفجار و ترکیدگی دیگهای بخار و جلوگیری از خسارت وارده دیگهای بخار حداقل یکبار در سال بایستی مورد بازرسی فنی قرار گیرد. در پروسه بازرسی فنی ابتدا دیگ بخار و ظروف تحت فشار از مدار خارج شده و پس از عملیات آماده سازی، ابتدا تست ضخامت سنجی دیگ بخار انجام می گیرد تا مقاومت قسمت های مختلف دستگاه بر اساس فشار داخلی سنجیده شود. پس از ضخامت سنجی دیگ بخار برای تست هیدرواستاتیک دیگ بخار حدود یک و نیم برابر فشار کاری توسط پمپ تست هیدرواستاتیک آزمایش می شود. در مرحله بعدی شیرهای اطمینان دیگ بخار مورد بازرسی قرار می گیرد و پس از اطمینان از عملیات فوق تست گرم شامل بررسی فشار سویچ ها، مشعل ها، لِول سنج ها و کلید های کنترل کننده انجام می گیرد. چنانچه موارد فوق مورد تایید باشد و در مشاهده عینی نیز اشکالی دیده نشود تاییدیه کتبی (گواهینامه تست هیدرواستاتیک و پلاک مخصوص) صادر می گردد. توضیح اینکه عملیات آمادی سازی برای دیگ های بخار، فایرتیوب، واترتیوب های بخار اشباع و یا خشک دارای سوپر هیتر می تواند بر عهده کارفرما باشد و یا اینکه پیمانکار انجام دهد و هزینه آن بر حسب ظرفیت و نوع دستگاه تعیین می گردد.

تست هیدرواستاتیک :

تست هیدرواستاتیک دیگ بخار حداقل هر سال یکبار باید توسط شرکت های مورد تائید وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با صلاحیت تست دیگ های بخار صورت گیرد. یکی از الزامات آئین نامه ایمنی دیگ های بخار است.

ضخامت سنجی دیگ های بخار:

یکی از آزمایشات سالیانه ضخامت سنجی دیگ های بخار و ظروف تحت فشار است که در مورد دیگ های بخار معمولا پس از عملیات تست هیدرواستاتیک انجام می شود. ضخامت سنجی به وسیله دستگاههای آلتراسونیک انجام می گیرد.

برچسب‌ها: دیگ بخار, تست دیگ بخار, تست ضخامت سنجی, تست هیدرواستاتیک, بیلر





تبلیغات آموکس
تولید یو پی اس ایرانی با قابلیت های آنلاین

تولید یو پی اس ایرانی با قابلیت های آنلاین


آذربایجان غربی 7264
آموزش تار ، آموزش سه تار تدریس خصوصی تار و سه تار

آموزش تار ، آموزش سه تار تدریس خصوصی تار و سه تار


تهران 6597
پروژه پردازش تصویر  با متلب ،داده کاوی ،فازی، شبیه سازی ،سمینار* شبکه عصبی،هوش مصنوعی ،داده کاوی *الگوریتم ژنتیک ،شبیه سازی بهینه سازی

پروژه پردازش تصویر با متلب ،داده کاوی ،فازی، شبیه سازی ،سمینار* شبکه


تهران 6724
دیوارکوب دیوارپوش کفپوش دیوارپوش پارتیشن لامینت پارکت

دیوارکوب دیوارپوش کفپوش دیوارپوش پارتیشن لامینت پارکت


تهران 6198
سمعک‌های پرسنا مدیکال امریکا

سمعک‌های پرسنا مدیکال امریکا


تهران 9605
اعلام حریق,اعلان حریق,نصب اعلام حریق,پشتیبانی اعلام حریق,نقشه اعلام حریق,اعلام حریق زیمنس

اعلام حریق,اعلان حریق,نصب اعلام حریق,پشتیبانی اعلام حریق,نقشه اعلام حر


تهران 6687
پخش لوله و اتصالات پلی اتیلن، پلیکا، پوش فیت، 5لایه، ساختمانی و صنعتی عامل قروش تک ستاره گلپایگان

پخش لوله و اتصالات پلی اتیلن، پلیکا، پوش فیت، 5لایه، ساختمانی و صنعتی


تهران 8352
تورآنتالیاویژه19شهریورپروازکرندون

تورآنتالیاویژه19شهریورپروازکرندون


تهران 6711
دستگاه جوش لوله پلی اتیلن آبرسانی

دستگاه جوش لوله پلی اتیلن آبرسانی


البرز 8147
آسیاب مرغداری

آسیاب مرغداری


همدان 7426
فروش مصنوعات چرمی در سایت چرمدوزک

فروش مصنوعات چرمی در سایت چرمدوزک


خراسان رضوی 6708
تولید دستگاه کارواش اتوماتیک در تهران

تولید دستگاه کارواش اتوماتیک در تهران


آذربایجان شرقی 20029