شرکت پارسیان تابلو تجهیز در سال 85 با بیش از یک دهه تجربه موفق در صنعت برق شروع بکار نمود.
شرکت پارسیان مفتخر است که تمامی تابلوهای مونتاژ شده در این شرکت از نوع RITTAL آلمان می باشد که خود بزرگترین تولید کننده تابلوهای برق در سطح جهانی می باشد.
از تولیدات این شرکت می توان به تابلوهای مدل TS8 که دارای IP55 به بالا می باشد، اشاره کرد که اغلب در صنایع نفت، پتروشیمی و بهداشتی استفاده می گردد.
شرکت ریتال در سال 1961 با هدف تولید انبوه تابلوهای استاندارد در شهر Ritter Shausen آلمان فعالیت خود را آغاز نمود و در طول سال ها توسعه و نوآوری را سرلوحه فعالیت های خود قرار داده است. همین امر باعث شده تا امروز به عنوان بزرگترین سازنده تابلوهای برق در سطح دنیا شناخته شود. به طوری که اکنون در بسیاری از کشورها نام ریتال به عنوان استاندارد تابلوهای برق به کار می رود. تولید انبوه تابلوها و قطعات آنها در کنار طراحی تخصصی و پیشرفته آنها باعث گردیده تا مشتری با توجه به کاربرد و سلیقه بتواند تابلوی مورد نیاز خود را انتخاب و در حداقل زمان تهیه نماید.
در حال حاضر بیش از 7 هزار نیروی آموزش دیده و متخصص در 20 کارخانه تولیدی این شرکت به فعالیت مشغول هستند. علاوه بر 20 کارخانه تولیدی، 40 شعبه و بیش از 70 نمایندگی در سراسر دنیا به همراه 20 مرکز تحویل در کشور آلمان وظیفه تامین نیازهای مشتریان با بهترین خدمات را بر عهده دارند. شرکت پارسیان به همراه کمپانی مادر در خدمت صنایع کشور می باشد.
شرکت پارسیان تابلو تجهیز وارد کننده و توزیع کننده محصولات ریتال المان
اسیلوسکوپ , اسیلوسکوپ دیجیتال, اسیلوسکوپ سری DS کمپانی OWON
ظروف یکبار مصرف کاغذی H&M ، لیوان یکبار مصرف
Accessories ,, قاب روکار اسمارت
اجاره روزانه نمایشگرتمام رنگی شهری
سیستم نظام پیشنهادات سازمانی آبانگان AB-SugSys
تولید کننده زغال(ذغال) فشرده مخصوص قلیان
تولید و پخش پانلی گرمایش از کف
یخچال زیر اجاقی
با15الی20میلیون صاحب آپارتمان امده تحویل شوید
ترانسفورماتور - منبع تغذیه شرکت هیدرو پردازش صنعت
شرکت خدماتی جهانگردی جوان تور
میکسر دستی آمریکایی