
	مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
	- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
	- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
	- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
	- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
	- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
	- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
	- و دهها مزیت دیگر
	مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
	ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
	وبسایت: shaygangroup.com
				گالری مرکزی ارتباطات
				سررسید
				کسب سود از طریق فروش شماره اختصاصی
				گاز متان وارداتی در سیلندر 50 لیتری
				فروش کلی و جزئی حلال دی متیل فرمامید(DMF)
				گیت دست دوم / دزدگیر فروشگاهی
				اشتراک سایت مناقصات کشور مرجع کلیه اطلاعات و اسناد مناقصات،مزایدات،ارز
				آموزش دوره جامع مقاله نویسی ISI و علمی – پژوهشی در تهران
				پخش اسباب بازی در شیراز
				رنگ بندی استارون سامسونگ
				قیمت دستگاه دی وی آر 4 کانال کیا
				فروش پروفیل upvc برند وین کلاسwinclass