
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
خدمات نرم افزاری هلو
لمینت
تشخیص ترکیدگی لوله با دستگاه و لوله بازکنی
تست کن حرفه ای
دیاگ اسکانیا Scania Vci1
اورین الکتریک نمایندگی تهران 3-66348601
استخدام کارشناس فروش شهرستان
شرکت تبلیغاتی فارینو وارد کننده فلش مموری های تبلیغاتی
شرینک اتوماتیک
پوشک کودک نستا بیبی
فروش گرانول پلی اتیلن خطی (LLDPE) گرید فیلم از شرکت سابیک و هانوا
خدمات مشاوره استقرار سیستم مدیریت کیفیت ISO9001 2008