
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
DVD تصویری یک تکه پژو "اتولوکس"
مرکز کالیبراسیون
فروش روغن خراطین اصل درایران
فیلتر دوار جاروبرقی(مخصوص برای محافظت )
راهبند ، راهبندالکتروپارس تلفن44400001-021
فروش محصولات تی پی لینک با 3 سال گارانتی اصلی
تیرچه صنعتی ارزان و مدرن
کتاب مبانی و نظرات جامعه شناسی مطابق با سرفصل آزمون کارشناسی ارشد آموز
پد آنتی فریز BECO
تعمیرات صندلی
ماشین آلات و دستگاه جوش ورق ژئوممبران
حمل بار به/از ایران به قزاقستان (آستانه – آلماتی - کاراگاندا)