
	مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
	- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
	- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
	- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
	- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
	- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
	- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
	- و دهها مزیت دیگر
	مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
	ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
	وبسایت: shaygangroup.com
 
				دیاگ اصلی ولوو سواری مدل MONGOOSE
 
				تابلوهای بزرگ نمایشی تبلیغاتی
 
				خرید و فروش DSLAM زایکسل
 
				سازه های چادری پارت_ سایبان بازویی برقی
 
				طراح ، مجری و مشاور پروژه های صنعتی
 
				رادیاتور پنلی امتاش
 
				تایسیز تولید کننده کرکره های ضد سرقت
 
				اسپری تست دتکتور دودی Solo A3 , SmokeSabre
 
				آموزش طراحی داخلی کابینت و آشپزخانه
 
				کیسه برنج111
 
				فروش انواع لودسل و جانکشن باکس
 
				فروش کنجاله و روغن نباتی