
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
مجموعه تمرین های آباکوس
بتن ریزی با ماله پروانه ای(برقی)-اجرای اپوکسی
تولید کننده پرده عمودی پرده عمودی شرکت پویان نوار
دوره آموزشی مبانی،تشریح الزامات مستندسازی سیستم مدیریت بهداشت و ایمنی
تخصصی ترین مرکز آموزش زبانهای خارجی
فروش ویژه لودر 7.5تن
موتور ژنراتور بنزینی دیزل ژنراتور پرکینز مکالته
دستگاه فکس حرارتی مدل KX-FT987
سولفات آمونیوم
شرکت نماسازان کلبه پاسارگادwww.nskp-pasargad.com
باتری یو پی اس 12 ولت 7 آمپری
محصولات حرفه ای کمپانی بی اس ان BSN