
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
دستگاه کفساب
دستگاه سیار فوم بتن تکفاز
خللاقیت کودکان 3 تا 8 سال
نگاتسکوپ
معماری و معماری داخلی, طراحی،نظارت ،اجرا, فروشگاه اینترنتی کاغذدیواری
تورهای خاص هوایی
سیستم نگهداری و تعمیرات ماشین آلات
ترخیص کالا از گمرک بوشهر
اجاره انواع لیفتراک
استودیو عکاسی جهانگیر
کلاس های تقویتی ورفع اشکال دروس دبیرستان در زنجان
بازرگانی و ترخیص کالا سفیر آریا