
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
شرکت مبارزه با حشرات و جوندگان
ساکسفون التو سلمر فرانسه
دوربین مداربسته و دربهای اتوماتیک پارسیس الکترونیک
دوره اینترنتی مدیریت آنلاین کسب و کار
آتین صنعت
پکیج-گرمایش از کف-لوله های پنج لایه
بست داربستی و لوازم داربستی معتبرترین و بزرگترین تولید و پخش کننده
فروش ویژه پوستر و کاغذ دیواری
ایل بختیاری
کنکور کارشناسی
دستگاه سنگ شکن کوبیت 180
شرکت تولیدی تجاری نیلگون (لوله32)