
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
لوازم لیفتراک سپاهان
استخدام مشاور غیرحضوری
راحت راحت با جاروی مرکزی
جک بتن شکن تمام اتوماتیک با موتور Servotronic
رنگبندی سنگ وسترمن
تجهیزات هیدرولیک نجات
اکوچنگ – مونتاربو – دایناکورد – ای وی
اجرای سقف با تیرچه پیش تنیده ایران
مرکز تخصصی دربهای اتوماتیک و کرکره برقی
»»»»»»»»»»»»»»»آموزش سانترال پاناسونیک«««««««««««««
حلوای سیاه مخصو ص اردبیل
برج مرجان دومین برج بلند تهران