
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
دستگاه بلوک زن اتوماتیک
طراحی سایت و سئو
قاب گوشی
تجهیزات آزمایشگاهی بتن
روغن شترمرغ کیلویی ارسال رایگان
پرینتر چاپ غیر مستقیم فارگو HDP5000
برد آموزشی میکروکنترلر AVR
آمبولانس و کلینیک سیار حیوانات خانگی بیمارستان دامپزشکی درین
درب اتوماتیک
پرنیان سیستم
برای نخستین بار در ایران
رله پرایمری ، کفپوش عایق برق ، دژنکتور خلاء ، گازی