
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
غشای آزمایش سه محوری خاک تجهیزات آزمایشگاهی عمران
دستگاه تزریق فوم پلی یورتان , دستگاه تزریق فوم سرد مبلی
گاز اکسیژن وارداتی گرید 4.5 و 5 در سیلندر 50 لیتری
فروش لوازم محیط کا روپلی استیشن
ویبراتور بدنه ماهان
گروه معدنی پارت
سنجش پروتئین
پرنیان
طراحی و نصب تجهیزات سیستم تهویه
نمای سنگ
سیستم-مدیریت کیفیت-ISO9001-زیست محیطی-محیط زیست-ISO14001-ایمنی و بهداش
شرکت فنی و مهندسی پی تا بام پایتخت