
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
کامپیوتر اندرودی ریمیکس مینی
پوشاک تکنور ترکیه
انجام پروژه های درسی کامپیوتر
تورتفلیس(گرجستان)آتاایرلاین
دوره های آموزشی برق و نفت
انجام پروژه های صنعتی و دانشجویی
دوره تربیت کارشناس روشنایی و نور پردازی - 88 ساعت
آموزش پیانو
خدمات مهندسی صنایع پارس بخار(دیگ بخا ر)
اسکویزر ترکیه ای پرتقال کافی شاپی
ارائه انواع جاکلیدی های تبلیغاتی
کپسول لاغری مجیک اسلیم Magic Slim کاملا گیاهی