
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
آژانس تبلیغاتی نیک
اتلیه عکاسی کودک نوزاد بارداری سلنا
ایفون4 32گیگ اصلی
گوشی آیفون 6 طرح اصلی 16G-آیفون 6 فول کپی اندروید
سفیدبوم تهران دکوراسیون داخلی ، آشپزخانه و منزل
کرایه و اجاره اره موتوری و برقی
تور با خوردو شخصی 8 تا 11 دی
خدمات تعمیرات و بازسازی ساختمانی
چگونه با دستگاه های مهم و ساده آزمایشگاهی کنترل کیفی قطعات و گرانول ها
نورپردازی داخلی ودکوراسیون
آنالیز داده های آزمایشگاهی گروه کشاورزی با نرم افزار SAS
ویزای گرجستان (تفلیس )