
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
شرکت حنیفرام
دیگ بخار صنعتی ماشین سازی اراک
تدریس دروس مدرسه و دانشگاه
بلیط ارزان هواپیما
دستگاه اتوماتیک تولید بلوک سبک
تنعمیرات اجاق گاز فر ماکروفر هود
استخدام حضوری
انواع لودسل وکنترلر وزن sewha ساخت کره جنوبی
زمین و باغ در لواسانات
طراح و تولید کننده مبلمان شهری وتجهیزات پارکی
تولید در و پنجره دوجداره UPVC
تصفیه آب معصومی