
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
بهره وری انرژی در کارخانجات
پیامک صوتی
نصب و راه اندازی VoIP وGateway
استابلایزر مجهز به فیلتر و مدار محافظت در مقابل رعد و برق با مارک فارا
شرکت تولیدی تجاری نیلگون (لوله160)
بلوک سبک پایا
هودبازویی
شرکت دوربین مدار بسته پارس دوربین
فروش معدن خاک نسوز کلرود-زرمش
بنتونیت مناسب چاههای حفاری
نرم افزار مالی, اداری,پخش وحسابداری برای کلیه مشاغل و سازمانها
بازی گردش مالیCashflow 101 رابرت کیوساکی2018