
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
موتور یخچال ایسوزو
انواع چاپ لباس ورزشی ومحرم
وام و تامین نقدینگی سریع ملک تهران وشهرستان
واردات و فروش لوازم یدکی هیوندای و کیا
دوره تربیت کارشناس روشنایی و نور پردازی - 88 ساعت
پروژه تشخیص چهره به زبان سی شارپ
فروش آنتن های وایرلس WIMAX-NEAR
شیر فلکه برنجی
آلاله آسمان آبی-توریکروزه
اجاره سوئیت و آپارتمان مبله در تهران
تقویم و سر رسید95
مجری و مشاور دوربین مدار بسته