
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
اولین تولید کننده کاسه توالت استیل ایرانی در ایران
ثبت برند لوگو علامت تجاری
دفتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی نگاه بندر
مرکز تخصصی ماشین رادیو کنترلی و فروش هواپیما
ruide 820 r3
آموزش نرم افزار های تحلیل آماری spss
فروش عمده واعطاءنمایندگی کیف وکفش زنانه
اتوبار فاز4مهرشهر
تعمیر گیربکسهای اتوماتیک
حمید رازقی. استحکام غرب
خریداروفروشنده ترموکینگ مستعمل
فروش درب تصادفی سمند