
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
گروه تجاری جهانی ضد
زئولیت زمین کاو (Zeolite)
تدریس خصوصی زبان هلندی همراه با نمونه سوال جهت آمادگی آزمون سفارت
سیستم اعلام سرقت میکرا
دستگاه چرخ گوشت صنعتی
در،پنجره و نمای آلومینیومی
مرحله دوم پیش فروش مجتمع مسکونی لوکس آریو اندیشه
فروش دستگاه جوش و برش co2
جرثقیل سقفی
جک بتن شکن تمام اتوماتیک با موتور Servotronic
کاشت مو فاقد رشد بر روی کورتکسهای نانو (hair pice)
دستگاه فر سیب زمینی تنوری دو کشو،فر سیب زمینی دو کشو