
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
پانل دیواری سبک سبز آکوتک
ساخت خط شستوشوی پت (هات واش)ماردون،نوارنقاله،آسیاب
تامین تجهیزات وزیربندی ماشین آلات راهسازی
آموزش فن بیان و آموزش گویندگی ایرانمجری
سولفات آمونیوم
خریدار ضایعات کامپیوتر
ثبت برند
تدریس خصوصی و عمومی ریاضیات دبیرستان در تهران
مبل
رگولاتور الکتروپنوماتیک ITV1030-312N E to P
لوستر کریستالی-ریسه ای
کتاب های تخصصی '' از قیر تا ایزوگام ''