
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
دوره آموزشی ممیزی داخلی سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001:2015
تجهیزات اندازه گیری پرتابل و آزمایشگاهی و آب و غذایی
برج مرجان دومین برج بلند تهران
سولفات نقره مرک آلمان
لایسنس ویندوز سرور 2016 اورجینال- لایسنس windows server 2016 اورجینال
مخلوطهای گازی درصدی پی پی امی و پی پی بی برای کالیبراسیون دستگاههای آن
چرخهای سرکیسه دوزی نیولانگ ژاپن
آفر ویژه جت پرینتر صنعتی
آموزش زبان رویایی،شیرین کره 한국어
بازاریابی نامحدود اما هدفمند تخصص ماست
شکلات آندیا تولید کننده انواع شکلات,قرص نعناع , مرباجات
دستگاه کپی شارپ AR 5631