
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
صدور گواهینامه های سیستم های مدیریت کیفیت سیستم مدیریت کیفیت ISO 9
کتاب آموزش عملی ، کاربردی و تصویری میکروتیک - MTCNA
آشغالگیر دستی و مکانیکی - آشغال گیر -آشغالگیر فاضلاب
ساعت صنعتی - دیجیتال و تبلیغاتی
ارده حلوا روغن کنجد سوغات یزد و اردکان
فروش یو پی اس آلجا UPS ALJA
تکنو پانل تولیدکننده ساندویچ پانل پلی اورتان کاملا نسوز
گرانیت نهبندان آستان در سنگبری رحمتی
آموزش دفاع شخصی آیکیدو
بلیط ارزان هواپیما
پایدارپوشش..09391959596(پوشش سقف ویلا.فایبرگلاس.سفال.ایرانیت)
بلیط هواپیما بلیت چارتر دقیقه نودی