
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
damavand tour
گروه آموزشی پروفسور حسابی - رشت
افزایش بازدید
خریدار 912 کد 2 تهران
تولیدوفروش تاب سبدی و کاسه اسپینر، راک ایت، سوپر نووا
ترخیص کالا ازگمرکات بندرعباس
کلاس ترکی استانبولی با تخفیف ویژه نوروزی در زنجان
گروه بازرگانی نیماد
چاپ مقاله isi
استحکام غرب
تابلوهای بزرگ نمایشی تبلیغاتی/ LED
فروش ترولی آبچکان