
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
اسیلوسکوپ 70 مگاهرتز, اسیلوسکوپ2 کاناله, اسیلوسکوپ دیجیتال, مدل , SDS
پروژه و پایان نامه
ترمیم موی موتاب
دوره های فشرده ترکی استانبولی در زنجان
پیش فروش تورهای نوروز 95
فروش گیتوی سری MX60 شرکت فناوری نیوراک (Newrocktech)
شرکت کادیس (فروش ویژه دوربین های تحت شبکه تیاندی /دام)
گالری بی نظیر و چشم نواز از انواع طلاجات و نقره جات
پلی کربنات بهترین پوشش گلخانه
انجام تبلیغات اینترنتی محصولات شرکتها09371160204
دستگاه سنگبری وایپر لینر گاید 200سانتیمتر
ترخیص کالا از بندر امام ، بندر بوشهر ، بندر خرمشهر