
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
ترمیم مو موتاب 09125349151
پک آموزش وبلاگ نویسی
پودر پرپشت کننده و حجم دهنده مو سر تاپیک
وکیل دادگستری
تور مالدیو ویژه پاییز-زمستان 94
گاز اتان وارداتی در سیلندر 50 لیتری
اسکنر کانن لاید 210
راهکارهای استفاده از فناوری اطلاعات در خدمات پس از فروش
انواع دستگاه مهر سازی
اسکنر اچ پی جی 4050 اچ پی
شامپو رنگ موی subaru سوبارو
پخش اتصالات فشارقوی 3000-6000