
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
نصب واجرای آسانسور
لپ تاپ استوک
سقف ایزی اسلب
تخت خواب طرح ماشین آرادچوب
بلیط و تور لحظه اخری
قرص DPD3
رادیاتورروغن
پرینتر صدور کارت پرسنلی نیسکا مدل PR5350
دستگاه پرتابل اندازه گیری ارتعاشات مدل Vibro 1030i
پوتونگ خوآ اولین مرکز تخصصی زبان چینی
فکس│ فکس پاناسونیک باگارانتی تعویض
رزرو و قیمت بلیط هواپیما به سرتا سر جهان88487121 پارسا گشت