
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
تدریس خصوصی 3dmax-vray
حفاری شمع
فروش لامپ خیاری
تحصیل تقریباً رایگان در اتریش
قرص لاغری بوترام اصل Butram 15 به قیمت واقعی
استحکام غرب
پرس وکیوم واگنی
حمل ونقل پارسیان راه
نرم افزار حسابداری صنعتی محصول شرکت شایگان سیستم
چراغ استپ ترمز بسیار پر نور باLED برای اتومبیل
ارایه خدمات مشاوره ای کنکور ارشد و دکترا
انحلال و تغییرلت شرکت ها