
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
تقویم 1395
صدور ویزا کارت مجازی و فیزیکی
خرید اینترنتی ساعت دیواری های مدرن
فقط با 100 هزار تومان صاحب سایت شوید
فروش عسل پدرام
توالی سنج 8031
نرم افزار حسابداری ویژه لوازم یدکی خودرو معین
چرا از واسطه خرید میکنید
چاپ و جعبه سازی
نمایندگی فعال میپذیریم
تایپ
سوله،اجاره کارگاه،کارخانه