
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
مجموعه آماده سازی نمونه جامد،مایع ،گازجهت دستگاه FTIR
کیف تایر (کاور لاستیک ماشین)
کلمپ آمپرمتر , AC/DC آمپرمترAC/DC , کلمپ مترAC/DC , مدل PROVA2000ساخ
آموزش خط تحریری انگلیسی
اعطای نمایندگی ربوفود اولین فست فود رباتیک
ترمیم مو بدونه جراحی و خونریزی(پدیده جوان)
شرکت الگوسازان
آینه دراور روستیک چوب گردو منبت و ساده
تور شیراز
پرکن مایعات رقیق ثقلی
فروش و نصب انواع کاشی و سرامیک
خط تولید سنگ های مرمر مصنوعی ( ماربل )