
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
اجاره ویلا 1خوابه
مولتیمتر دیتالاگر, مولتی متر دیتالاگر, مدلTES-2732A
بزرگترین مرکز پخش عمده انواع لوازم جانبی و مموری
کوره صنعتی 4 جداره زغال.ذغال لیمو و دستگاه تولید ذغال فشرده
فروش کپسول چاقی گیاهی جی فست G – FAST
چاپخانه آلتینای
ردیاب و دزدگیر خودروبان
ثبت برند و واگذاری برند آماده
الکترود وسیم جوش تخصصی (جوشن جوش صبا)
طراحی واجرای دکوراسیون داخلی
گروه تولیدی صنعتی a.s تولید کننده لوله و اتصالات پلی اتیلن09394656122
ویرایش و ترجمه مقاله / کتاب