مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
سامانه تولید انواع برنامه های تلفن همراه (موبایل) برنامه ساز موبایل (ت
پوست گیر میوه سیب اتوماتیک
انجام پروپوزال کارشناسی ارشد حقوق
راه اندازی سیستم های نسل سوم پالایش قیر
رنگ گیاهی ویژه چوب و الیاف
مرکز زیبایی آتریسا ( فرصت استثنایی )
کارگزار تشریفات امور گمرکی ترخیص و ترانزیت کالا
صادرات، واردات و ترخیص کالا
آپارتمان 48متری آسانسوردار با14میلیون نقدی
صادرات سبزی خشک به آمریکا
پلمپ دفاتر
خط بازیافت لاستیک و تولید پودر لاستیک