مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
تولید دستگاه فوم بتن و بلوک سبک clc
کلمپ متردیجیتال 2003
فروش ویژه LENOVO S930 SMARTPHONEدر فروشگاه اینترنتی فافا(حجره الکترون
انگشتر دست ساز
آگهی تحلیل آماری فصل4
مرکز معرفی راه های سرمایه گذاری فاندیران
محصولات K&D
کمد بایگانی ریلی
فروش عسل پدرام
آب یونیزه قلیاییalkamedi و آب قلیایی
گروه ایران حفاظت نماینده رسمی مایکرونت (Micronet)
فروش دوربین مداربسته IP-PTZ