
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
وینچ معدنی LVD 34 ЛВД3 (ЛВД-31; ЛВД-32; ЛВД-33; ЛВД-34)
تعمیر تخصصی لوازم خانگی
شارژ تلفن همراه شارژ تلفن شارژ گوشی شارژ موبایل
تعمیرات تخصصی انواع درب برقی
نماینده انحصاری آنتن های HiGain در ایران
استفاده از پرلیت در تولید کنسانتره
انجام پایان نامه اف دی
رادیاتورروغن
اسکنر اچ پی جی 3110
کلید پریز لمسی و هوشمند
جوش لوله پلی اتیلن روتنگران
فروش وِیژه TIANDY