
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
تدوین استراتژی در سخنرانی
محیط زیست نمونه ما+جارو
حشره کش برقی
فروش و نصب انواع کاشی و سرامیک
فروش فلو سوئیچ ضد انفجار EX Flow Switch Flotec آمریکا
ویولن Cassini 500
ثبت شرکت در مناطق آزاد
افزونه اپلیکیشن اندروید برای وب سایت های وردپرس
فروش و صادرات کنسانتره آلبالو
نمایندگی فعال میپذیریم
طراحی تخصصی وب سایت برای صنف تاسیسات
آموزش CE