
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
اجاره خرید و فروش انواع کانتینر
فروش دستگاه جوش و برش co2
ساخت و فروش میکسر شفت دوبل --شرکت ایزولاین
آموزش تمبک
پنل ارسال اس ام اس با 3 خط اختصاصی
لامپ LED_SMD
طراحی سایت درکرج
ایران پاناسونیک
تهیه و واردات قطعات الکترونیکی و نظامی
تولید کننده فوم بسته بندی یونولیت بسته بندی پلاستوفوم بسته بندی
شیر قطع کن گاز ESKA
گروه مینا کاری اصفهان