
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
فروش گالن
فروش انواع لودسل و جانکشن باکس
سمند SE با استاندارد یورو 2 و 4 صفرکیلومتر
نمایندگی تلفن سانترال پاناسونیک با گارانتی تعویض
سیستمهای مدار بسته
تابلوسازی در اصفهان
آموزش صفر تا صد هنر عکاسی
ترخیص کالا از گمرک بندرعباس (رجایی ، باهنر )
انواع خطوط مخابراتی
آنالیز داده های آزمایشگاهی گروه کشاورزی با نرم افزار SAS
سندبلاست و رنگ آمیزی صنعتی
خرید بردگوشی موبایل ضایعاتی