
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
پازل ایرانی سکروچین (راز نقوش هندسی)
ماشین لباسشویی 9 کیلوی بوش مدل BOSCH WASHING MACHIN WAW32560GC
ارزانترین قیمت کولرگازی اوجنرال اینورترکم مصرف با گارانتی
تور آلمان نمایشگاه صنایع غذایی آنوگا مهر94
دیوارهای حیات وال
شرکت دیما پوشش سازه (GFRC)
باطری های یو پی اس ولتکس تحت لیسانس کره جنوبی
کارخانجات آجر نسوز جردن
تورآنتالیاویژه19شهریورپروازکرندون
کد اقتصادی
آردواز,ورق پرچین,ورق طرح سفال,ساخت آلاچیق,سقف ویلا,سقف شیبدار
شرکت بازرگانی عشایری ترخیص کالا واردات ترانزیت