
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
رادیاتور پنلی هیتراد و حوله خشک کن
ترخیص کالا از گمرک بندرعباس ، گمرک رجایی و باهنر
فروشگاه حرارت برودت فروش با 30 درصد تخفیف نوروزی آغاز شد
خدمات لوله کشی وتاسیسات فنی وتعمیرات
دستگاه هوابرش ضخیم بر مدل الوند(اسلب بر)
نمایندگی فعال میپذیریم
رزرواسیون آنلاین هتل های استانبول
مجوز کانون تبلیغاتی
آموزش نصب سانترال پاناسونیک
کلایمر جایگزین داربست
تور کیش سالیان سفر امین
استخدام کارشناس بیمه