مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
نرم افزار حسابداری ویژه آجیل فروشی ها
ویرایش و ترجمه مقاله / کتاب
تولیدو ارسال جوجه شترمرغ
فروش عمده گیاهان دارویی و مفرات گیاهی
گروه چاپ تاپ 4 پرینت
درب ضد سرقت ایرانی/09121404674
شرکت خدماتی نظافتی درتهران
محصول جدید (توالت فرنگی دیواری تاشو)
فروش سفره یکبار مصرف - سفره مجلسی
طراحی تولید و اجرای سازه فضایی سازه فضاکار
موسسه جغد آبی گروهِ متخصصینِ مشاوره و آموزش های اثربخش.
HACCP چیست؟