
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
بازاریاب حرفه ای
دستگاه شبیه ساز ادبلو Adblue Box
تدريس خصوصي سنتور ويژه بانوان توسط مدرس خانم
فروشگاه وتعمیرگاه گوشی های لوکس
گروه صنعتی پارسیان قالب
CDآموزشی Access 2013 VBA
خدمات مشاوره استقرار سیستم مدیریت محیط زیست
غرفه سازی نمایشگاهی
موتور برق هوندا المکس روبین
کرین نسل جدید از 2 الی 12 متری حرفه ای و نیمه حرفه ای- دستگاه تمتا اتو
فروش ویژه 32GB SDHC C10 HP MEMORY در فروشگاه اینترنتی فافا(حجره ال
فروش پوره سیب-پوره سیب