
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
فروش انواع پرینترهای HP، Samsung، Canon به قیمت های استثنایی
آنتن های کین
خرید و فروش میوه خشک
آسانسور عقابرو
ساخت تابلو برق صنعتی ، تابلو های توزیع و کنترل
بورد تخصصی جراحی ، پلاستیک و زیبایی
متخصص در ترجمه زبان استانبولی
ثبت شرکت دیانا
طراحی وب پارسه
دستگاه جوش زیر پودری
مشاوره دریافت وام طلا و سکه
دفتر املاک سرزمین شمالی(ویلا و زمین در زیباکنار)