
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
اموزش هک اکانت فیس بوک
وانادیوم
مشاوره،طراحی،اجرا و پشتیبانی شبکه های کامپیوتری
خدمات بازرگانی(صادراتی و وارداتی)
فروش روغن پایه SN500
انترنت رایگان
دستگاه اسپرسو کونتی(CONTI)
دستگاه اسپرسو استوریا
کیف سلامت بیمارستانی فقط 195.000 ریال
ترموکوپل
وکیل دادگستری
سامانه تولید انواع برنامه های تلفن همراه (موبایل) برنامه ساز موبایل (ت