
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
مؤسسه بین المللی صدور گواهی IQS انگلستان
ثبت و رجیستر گواهینامه ها در سایت موسسه صدور گواهی
وبسایت: shaygangroup.com
آموزش جامع حسابداری هلو
CNC هاشمی
ویزای مکزیک (مکزیکو سیتی )
فرصتی استثنایی و تکرار نشدنی برای کسب تجربه حرفه ای بین المللی
اجرای سقف عرشه فولادی
ضد یخ معمولی - BC36
ایده هایی نو برای دکوراسیون
مرکز واردات و پخش فلش مموری رم هارد
دکوراسیون داخلی پایتخت
دستگاه بلوک زن دستی
فیلتر پرس
سیستم اتوماسیون اداری آبانگان AOAS